Blogger Backgrounds
Anita Weaver néven írok romantikus regényeket, amelyeket szívesen megosztok veletek. Valószínűleg akadnak majd többen is, akik valamelyik oldalról letöltötték egyiket - másikat, és olvasták azokat. Arra szeretnélek ösztönözni benneteket, bátran mondjátok el a véleményeteket, segítve ezzel a további munkámat, hogy az esetlegesen felmerülő hibákat elkerülve újabb, és jobb alkotásokat hozhassak létre.



Szeretek olvasni, írni, zenét hallgatni, filmet nézni.
Regényeim romantikus témájúak. Írtam XIX. századi regényt, napjainkban játszódót, és próbálkoztam romantikus paranormálissal is. Bízom benne, hogy mindenki megtalálja köztük a számára megfelelőt.




E-mail:

anitaweaver@freemail.hu


Anita Weaver írói néven létrehozott facebook oldalamon szívesen fogadom a véleményeket.



https://www.facebook.com/Adamobooks.com webáruház

Egy webáruház, ahol rengeteg érdekes, és szórakoztató könyv található, többek között az én regényeim is. Nézz be, válassz magadnak közülük!

2013. október 25., péntek

És végre itt a legújabb regényem, mely letölthető az http://adamobooks.com/ oldalról.





Charlotte Whatman a gyönyörű, független nő, a múlt megpróbáltatásai elől vidékre menekül. Szinte alig érintkezik valakivel, nem enged senkit sem a közelébe. Elégedettnek hiszi magát életével mindaddig, amíg nem találkozik egy férfival, aki figyelmen kívül hagyja minden figyelmeztetését arra vonatkozóan, hogy messzire kerülje el a birtoka határát. Viselkedését rendkívül bosszantónak, és arrogánsnak találja, mégis úgy érzi, van a férfiban valami vonzó, amitől megriad. Meg is van rá az oka, mivel a múlt nem csak a lelkén hagyott mély nyomokat, hanem a testén is, amelyeket féltve rejteget mindenki elől.
         William Kenward a húgához érkezik látogatóba, mikor megpillantja a nőt, akivel szeretne közelebbi ismeretséget kötni. Több próbálkozása is kudarcba fullad, ami eléggé frusztráló a számára, mivel a nő világosan a tudtára adja, mennyire rossz véleménnyel van róla. A vonzódás ellenére is kölcsönös ellenszenv alakul ki közöttük, amely úgy tűnik, egyre mélyül. A helyzetre a megoldást, maga a férfi húga adja meg, mikor akaratlanul is utat nyit számára Charlotte házába. Kiderül, hogy mindketten félreismerték a másikat, és innentől nincs visszaút, sorsuk összekapcsolódik.
A nő bizalommal fordul a férfi felé, de csak egy bizonyos határon belül. Legalábbis addig, amíg fény nem derül a titkára, hogy egyszer már férjnél volt. A férfi úgy érzi, félrevezették, ezért számon kéri, így jut a tudomására, hogy férje erőszakos ember volt, aki egyszer annyira elvesztette a fejét, hogy majdnem megölte a feleségét, és ennek nyomát örökre a testén viseli. Világossá válik számára, viselkedése ezért volt olyan tartózkodó, és elutasító mindenkivel szemben. Ettől kezdve legfőbb célja, hogy meghódítsa és megvédje a nőt, akibe beleszeretett. Mégis, egy félreértés miatt ő maga az, aki felidézi benne a fájdalmas múltat, szinte az őrületbe kergetve őt.  
A kérdés az, hogy a múlt árnyai mennyire befolyásolják a további kapcsolatukat, vajon Charlotte képes-e túllépni a múlton, és megbocsátani a férfinak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése