Blogger Backgrounds
Anita Weaver néven írok romantikus regényeket, amelyeket szívesen megosztok veletek. Valószínűleg akadnak majd többen is, akik valamelyik oldalról letöltötték egyiket - másikat, és olvasták azokat. Arra szeretnélek ösztönözni benneteket, bátran mondjátok el a véleményeteket, segítve ezzel a további munkámat, hogy az esetlegesen felmerülő hibákat elkerülve újabb, és jobb alkotásokat hozhassak létre.Szeretek olvasni, írni, zenét hallgatni, filmet nézni.
Regényeim romantikus témájúak. Írtam XIX. századi regényt, napjainkban játszódót, és próbálkoztam romantikus paranormálissal is. Bízom benne, hogy mindenki megtalálja köztük a számára megfelelőt.
E-mail:

anitaweaver@freemail.hu


Anita Weaver írói néven létrehozott facebook oldalamon szívesen fogadom a véleményeket.https://www.facebook.com/Adamobooks.com webáruház

Egy webáruház, ahol rengeteg érdekes, és szórakoztató könyv található, többek között az én regényeim is. Nézz be, válassz magadnak közülük!

2013. február 1., péntek


Romantikus regényeim:
KiábrándulvaFelismerés

Ezek a regények az Adamo Books oldaláról, vagy a bookline.hu oldaláról megvásárolhatóak:

http://shopline.hu/product/home!execute.action?_v=Anita_Larkins_Az_ej_rabjai&id=10817&type=250

http://shopline.hu/product/home!execute.action?_v=Anita_Weaver_A_sors_ironiaja&id=10810&type=250

http://shopline.hu/product/home!execute.action?_v=Anita_Weaver_Vakon_szeretni&id=10843&type=250A sors iróniájaVakon szeretni


http://1.bp.blogspot.com/-6g54W8p4zJc/TjcBnpZF3pI/AAAAAAAAAGY/jlC3xKS2XlQ/s1600/Az%2B%25C3%25A9j%2Brabjai4.jpg

Ezt a regényt, a korábbiaktól eltérően már nem Anita Weawer, hanem Anita Larkins néven írtam. 
A címe: Az éj rabjai.
 
Előnézet


Emmelinet apja kényszeríti, hogy olyan férfihoz menjen feleségül, akit nem szeret, hiszen szíve már másé. William teljes szívéből szereti a lányt, megadna neki bármit, amit csak kér, de ő visszautasítja mindezt, amíg meg nem tudja, hogy szerelme a pénzért becsapta őt. Így olyan kilátástalan helyzetbe kerül, amelyből csak férje képes megmenteni, amelyre majdnem rámegy a boldogságuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése